BRA musik ska vara ackompanjerad av
bra Mat & god Dryck!

Ett besök på Parksnäckan är ett tillfälle då du får lyssna och njuta av din favoritartist. Eller ett nytt band du är nyfiken på. Eller en folkkär storstjärna. Eller en internationell storstjärna. Ett sådant tillfälle kräver sin inramning.

Som tur är så är Uppsalas vackraste sommarscen inramad av Fyrisåns vatten och Stadsträdgårdens lövverk. Men utan Parksnäckans bar, mat- och grillservering så hade upplevelsen inte varit komplett. Vi vet inte om det är en kopp kaffe, en hamburgare, en ekologisk öl, en bit hemlagad vegetarisk lasagne, ett glas vin eller bara riktigt bra fika som passar dig, just där och just då. Men vi vet att vi mår bättre av att få presentera alla sommarens artister tillsammans med god mat och något gott att dricka.

BAREN

Öl- och vinsortimentet är noga utvalt för att passa en härlig sommarkväll i Stadsträdgården. Förutom helt vanlig öl som gör ett svalkande jobb en varm kväll så kompletterar vi utbudet med såväl lokala och internationella produkter som vågar utmana. Och allt är inte öl här i världen. Baren på Parksnäckan erbjuder vitt, rött och rosé och ett brett sortiment av juice, läsk, mineralvatten och stilla vatten. Och på snackshyllan finns det alltid något som passar till.

MAT & GRILL

Vi gör vårt allra bästa för att Parksnäckans mat ska vara ekologisk i så stor utsträckning som möjligt. Det tror vi är en bra sak. På grillen flippar vi hamburgare och vegoburgare till våra burgarmenyer och både vegokorv och köttkorv för den som är sugen på folkrätten och Parksnäckanklassikern varmkorv i bröd. Utöver det så bjuds det matpajer, wraps och vegetarisk lasagne. Vi försöker att variera maten över sommaren så utbudet kan se lite annorlunda ut kvällarna emellan. Har du några allergier? Prata med oss innan du gör din beställning så berättar vi hur det ligger till.

FIKA

Hos oss så ska ingen behöva vara utan riktigt bra fika. Vi serverar kaffe från Lindvalls Kaffe i Uppsala. Givetvis är både kaffet och vårt breda teutbud både ekologiskt och rättvisemärkt. Till det finns det bullar och konditoribitar som ingen av oss kan leva utan. Bra fika är viktigt!

ÖPPETIDER

Vi öppnar upp bar, mat och grill 75 minuter innan konsertstart dom kvällar vi har arrangemang.

VARMT VÄLKOMNA!

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver Parknöje i Uppsala AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
Parknöje i Uppsala AB
Eklundshovsvägen 1G
752 37 UPPSALA

E-postadress:
info@parksnackan.se

 

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X