BRA musik ska avnjutas med bra Mat & god Dryck!

Ett besök på Parksnäckan är ett tillfälle då du får lyssna och njuta av din favoritartist. Eller ett nytt band du är nyfiken på. Eller en folkkär storstjärna. Eller en internationell storstjärna. Ett sådant tillfälle kräver sin inramning.

Som tur är så är Uppsalas vackraste sommarscen inramad av Fyrisåns vatten och Stadsträdgårdens lövverk. Men utan Parksnäckans bar, mat- och grillservering så hade upplevelsen inte varit komplett. Vi vet inte om det är en kopp kaffe, en god bit mat, en kall fatöl, en alkoholfri öl eller cider, ett glas vin eller bara fika. Men vi vet att vi mår bättre av att få presentera alla sommarens artister tillsammans med god mat och något gott att dricka.

BAREN

Öl- och vinsortimentet är noga utvalt för att passa en härlig sommarkväll i Stadsträdgården. Baren på Parksnäckan erbjuder fatöl, olika öl på flaska, vitt, rött och rosé och läsk, mineralvatten och stilla vatten. Och på snackshyllan finns det alltid något som passar till. Givetvis finns det flera alkoholfria alternativ. 

MAT

Har du några allergier? Prata med oss innan du gör din beställning så berättar vi hur det ligger till. 

ÖPPETIDER

Vi öppnar upp bar & mat och 2 timmar innan konsertstart dom kvällar vi har arrangemang.

VARMT VÄLKOMNA!

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X