NYTT I ÅR Nytt för i år är att det finns Napolitansk minipizza på menyn och missa inte att testa vår egna lokalt bryggda Kaliber Bärs. Det kommer som komplement till öl, vin och alkoholfritt finnas färdigblandad Gin & Tonic i baren.

 

MARKUS AUJALAY återvänder TILL PARKSNÄCKAN I UPPSALA!

Nu står det klart att Markus Aujalay – en av Sveriges absolut största och mest älskade kockprofiler har lagt handen vid vår enkla men goda Streetfoodmeny även i år..

Uppsalasonen återvänder till Uppsala och Parksnäckan för ännu ett exklusivt gästspel från slutet av maj till mitten av september.

– Det känns jättekul att få vara med och presentera matupplevelsen i Parksnäckan i sommar. Uppsala är min hemstad och musiken har alltid legat mig mycket varmt om hjärtat, så att kunna få komma hem och att få jobba med personalen på en av Sveriges finaste sommarscener kommer bli riktigt roligt säger Markus Aujalay.

– Det här är en dröm som går i uppfyllelse. Vi har sedan starten av KLBR (Kaliber) velat höja ribban för utbudet av mat och dryck på våra evenemang, och Markus har varit högst upp på vår önskelista från dag 1. Att redan innan vi går ut med sommarens program kunna släppa den här nyheten känns fantastiskt, säger Jonas Curling & Erik Sjölander, grundarna av KLBR Live.

Exakt hur menyn kommer att utformas inför sommaren är inte klart ännu, men ambitionen är att publiken ska hitta till Parksnäckan tidigare på konsertkvällarna och njuta av enkel men god mat på plats. Arrangören hoppas tillsammans med Aujalay att fler besökare skall få upp ögonen för Uppsala som sommarstad och välkomnar hela Sverige till en musik- och matupplevelse utöver det vanliga mitt i Uppsalas lummiga Stadsträdgård.

Markus Aujalay
Markus Aujalay, Sveriges egen favoritkock ses bland annat som huvuddomare i TV4s Sveriges Mästerkock och innehar flera utmärkelser, bland annat titeln Årets kock samt driver flera restauranger, bland annat Tegelbacken och Winterviken i Stockholm. Markus har även framgångsrikt släppt bästsäljande kokböcker, etablerat en egen Youtube-kanal och är aktuell med en ny serie kökstillbehör.

BRA musik ska avnjutas med bra Mat & god Dryck!

Ett besök på Parksnäckan är ett tillfälle då du får lyssna och njuta av din favoritartist. Eller ett nytt band du är nyfiken på. Eller en folkkär storstjärna. Eller en internationell storstjärna. Ett sådant tillfälle kräver sin inramning.

Som tur är så är Uppsalas vackraste sommarscen inramad av Fyrisåns vatten och Stadsträdgårdens lövverk. Men utan Parksnäckans bar, mat- och grillservering så hade upplevelsen inte varit komplett. Vi vet inte om det är en kopp kaffe, en god bit mat, en kall fatöl, en alkoholfri öl eller cider, ett glas vin eller bara fika. Men vi vet att vi mår bättre av att få presentera alla sommarens artister tillsammans med god mat och något gott att dricka.

BAREN

Öl- och vinsortimentet är noga utvalt för att passa en härlig sommarkväll i Stadsträdgården. Baren på Parksnäckan erbjuder fatöl, olika öl på flaska, vitt, rött och rosé och läsk, mineralvatten och stilla vatten. Och på snackshyllan finns det alltid något som passar till. Givetvis finns det flera alkoholfria alternativ. Tänk på att hålla avstånd i kö till mat och bar.

Happy Hour med DJ

Nytt för i år är även att vi kör Happy Hour 17:00-18:00 alla konsertkvällar med 30% rabatt på mat & dryck. På många av kvällarna kommer vi ha gäst-DJs före och efter konserterna, kom i tid och njut av god mat och bra musik!

MAT

Årets meny är skapad av Markus Aujalay. Det är något vi sett fram emot länge. Du finner en aktuell meny nedan menyn kan komma att varieras över sommaren.  Har du några allergier? Prata med oss innan du gör din beställning så berättar vi hur det ligger till. Tänk på att hålla avstånd i kö till mat och bar.

Meny

HAMBURGARE 99:-
PLANTBURGARE 99:-
PIZZA 79:-
GLUTENFRI PIZZA 79:-
KORV I BRÖD 89:-
VEGETARISK KORV 89:-
KOKT KORV M BRÖD 30:- (till Barnteatern)
NACHOS 55:-

FIKA

Hos oss så ska ingen behöva vara utan riktigt bra fika. Vi serverar kaffe från Lindvalls Kaffe i Uppsala.

ÖPPETIDER

Vi öppnar upp bar & mat och 2 timmar innan konsertstart dom kvällar vi har arrangemang.

VARMT VÄLKOMNA!

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X