Tobbe Trollkarl
Tisdag 13 juli 2021, kl 14.00

KÖP BILJETT

Parksnäckan presenterar stolt Tobbe Trollkarl tisdag den 13 juli.

Datum och tid: tisdag 13 juli, kl 14.00
Spelplats:
Parksnäckan, Uppsala
Biljettpris Förköp: 150 kr + service
Dörrarna öppnar: 13.00
På scen: 14.00
Slut: 15.00
Åldersgräns: ingen

Tobbe är en av Sveriges mest bokade barn & familjeunderhållare. Han bjuder på en show utöver det vanliga, glöm gamla gubbar i höga hattar, här är det galet tempo, galen humor & trolleri i en salig blandning!

Skattjakt, picnic, show och trolleriskola med social distansering! Ta med vänner, fira kalas, avslutningar eller bara ha en magisk, mystisk och ROLIG eftermiddag med hela familjen!

Först går ni själva i sällskapet en skattjakt/virtuell tipsrunda, allt sker i er smartphone, inga appar att ladda ner, på ca 1-2 km, ca 30-40 min promenad som man kan gå/cykla (OBS gång över ängar förekommer!) med showen på Parksnäckan som sista anhalt och “skatt”, MYCKET uppskattat! Stora ytor och ingen kommer behöva trängas.

När alla är på plats på utsatt tid kör Tobbe Trollkarl en väääldigt exklusiv, nyskapad familjeshow bara för er, vi ser gemensamt till att hålla hårt på social distansering.

Info om skattjakt:
https://tobbetrollkarl.com/uppsala/

Facebook
https://www.facebook.com/tobbetrollkarl

Covid-19

Konserterna i Parksnäckan kommer att genomföras med säker distansering och sittande publik. Det blir alltså ett begränsat antal biljetter som släpps till varje föreställning. Vid bokning av biljetter skapas automatiskt säkert avstånd till nästa sällskap.
Läs mer om Covid-19

På gång

Inga evenemang att visa på den här tiden

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X