Tigern & Kobran – Gör musik för hela familjen
Måndag 17 juli 2023, kl 14.00

BOKA BILJETT

 

Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 17 juli 2023
Biljettpris: Fri Entré (biljett måste bokas)
Dörrar: 13:00
På scen: 14:00
Slut: 16:00
Åldersgräns: ingen

GÖR MUSIK FÖR HELA FAMILJEN
Tigern & Kobran är undomskompisarna Paulo Vidal och Martin Fogelström. Med den grammisnominerade debutskivan »Brandbilar och poesi« i ryggen levererar de en liveshow fylld av fest, dans, superhjältar, bulltjuvar, hundar och såklart, brandbilar. Men de hinner också med att berätta hur det känns när du har bråkat med en kompis eller när föräldrar aldrig vill lyssna. Ibland till toner av rak och enkel gitarrsolo-rock, ibland till Beatlesdoftande stämsång.
Föreställningen kan bokas till större konserter med fullt band men också som en skräddarsydd tvåmansshow till mindre sammanhang.
De fyra årstiderna – LIVE med Tigern & Kobran
»En av höstens mest spännande familjeföreställningar«. Spelas på Bio Aspen i Aspudden tre helger i oktober! Tigern & Kobran och välrenommerade animatören Leolyxxx har skapat »De fyra årstiderna«. Ljud, musik, skådespel och animationer blandas till en magisk musikresa för hela familjen. Lägg därtill ett liveband med några av Sveriges bästa musiker och vi har en föreställning utöver det vanliga.

Facebook
https://www.facebook.com/tigernochkobran

Instagram
https://www.instagram.com/tigernochkobran/

Spotify
https://open.spotify.com/artist/71uGBH2PFQ4nsoFl1nNCle?si=94ArZuIwS_-cN6vLbbNQpw

På gång

Inga evenemang att visa på den här tiden

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X