Britta persson GRAMMISBELÖNAD FAMILJESHOW
Måndag 10 juli 2023, kl 14.00

BOKA BILJETT

Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 10 juli 2023
Biljettpris: Fri Entré (biljett måste bokas)
Dörrar: 13:00
På scen: 14:00
Slut: 16:00
Åldersgräns: ingen

GRAMMISBELÖNAD FAMILJESHOW!
Skivan « Folk – Dikt och toner om personer«  har kallats klassiker sen dag ett och fick kritiker och inte minst föräldrar att utbrista: »Äntligen!« Albumet tog emot Manifests pris som »Årets barnskiva« och Britta blev dessutom nominerad av SKAP som »Årets kompositör.« När Grammis valde att slopa barnkategorin, kontrade P1 Kultur i en krönika om barnkulturens status: »Britta Perssons skiva är årets album alla kategorier.«

Britta Persson och hennes band framför albumet »Folk – Dikt och toner om personer« med texter av Lisen och Emma Adbåge. Det handlar om att vara människa. Hur det är att vara en Tyst person, om att Trösthandla, om någon som gör allt rätt och heter Susette. Det mest uppmärksammade spåret på skivan heter Det finaste och handlar om den som själv sjunger. På albumet är det Amanda Bergman, Petter Winnberg, Nino Ramsby, Kristofer Åström och Sibille Attar som gör det, på konserterna är det publiken som stämmer upp i allsång. Och när budskapet letat sig in till precis alla är konserten slut. Mission completed.

Britta Persson – Sång, gitarr
Johannes Borgström – Bas, sång
Sara Wilson – Gitarr, klaviatur, sång
Nino Keller – Trummor, slagverk, sång

Facebook
https://www.facebook.com/BrittaPerssonForevers

Instagram
https://www.instagram.com/brittapersson/

Spotify
https://open.spotify.com/artist/1p3J6laThbGvAuz642q1O6?si=7dGqU_yOTUKlKVLhGDjx5g

På gång

Inga evenemang att visa på den här tiden

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X