Barnkalasfestivalen
Måndag 26 juni 2023, kl 14.00

KÖP BILJETT

Artister: Pettson & Findus, Mamma Mu & Kråkan, Daniel Kane & Annika Herlitz
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 26 juni 2023
Biljettpris: 249 sek + service
Dörrar: 13:00
På scen: 14:00 – 15:00 (15:00 – 17:00 Meet & Greet)
Slut: 17:00
Åldersgräns: ingen

BARNKALASARTISTERNA 2023

Sugs in i en förtrollande värld – ta oss i handen och följ med Pettson & Findus, dansa loss med Mamma Mu & Kråkan, förbluffas av trollkarlen Daniel Kane och sjung med Elsa från Frost i en Disneyinspirerad familjeshow.

Barnkalasfestivalen är precis vad det låter som. En blandning av barnkalas och festival dit alla är välkomna, stora som små.

MAMMA MU & KRÅKAN
En minishow där barnen kan sjunga och dansa till “Veckovisan”, “Vipp på rumpan affärn” och andra klassiska sånger från serien.
(Längd ca. 10 min)

SJUNG MED PETTSSON & FINDUS
En familjeföreställning där hela familjen får vara med och sjunga och skratta åt Pettssons alla tokerier. Allra oftast följer Findus med, men när Findus måste vakta gården så är det Prillan eller Högsta Hönset som får vara med och skoja.
(Längd ca. 20 min)

DANIEL KANE
Daniel Kane är en magiker och illusionist av den nya generationen. Som finalist i Talang och med modern visuell magi i form av eld, papegojor och tankeläsning så tilltalar hans show hela familjen.
(Längd ca. 20 min)

ANNIKA HERLITZ
Den svenska rösten från ledmotivet i filmsuccén Frost tillhör musikalartisten Annika Herrlitz. I flera år har hon fyllt torg och festivaler runtom i Sverige med hennes omåttligt populära Disneyinspirerade show.
(Längd ca. 20 min)

Barnkalasfestivalen arrangeras med stöd från Kulturrådet

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X