ANNIKA HERLITZ
(DISNEY INSPIRERAD SHOW)
Måndag 25 juli 2022, kl 14.00

BOKA DIN PLATS

Spelplats:
Parksnäckan Uppsala
Datum: 25 juli 2022
Biljettpris: Fri Entré
Dörrar: 13:00
På scen: 14:00
Slut: 16:00
Åldersgräns: ingen

FRI ENTRÉ MEN PLATS MÅSTE BOKAS!

2014 tog Disneyfilmen Frost (org Frozen) världen med storm och i den svenska versionen kan man höra Annika som rösten till snödrottningen Elsa, där hon bl.a. sjunger ledmotivet ”Slå dig fri”. Denna låt framförde hon samma år på Allsång på Skansen och åren efter har följts av TV-framträdanden i bl.a. Melodifestivalen, Uppesittarkväll och Doobidoo.

Annika lånar ut sin röst till en mängd karaktärer i olika filmer och serier på Netflix, Cartoon Network, Nickelodeon och Barnkanalen. Och ingen har väl missat att Frost 2 äntligen är här?

Sedan 2015 har Annika turnerat runt om i sommar-Sverige med en oerhört uppskattad Disney-inspirerad show. Hon sjunger ofta tillsammans med olika körer och medverkar som gästartist i olika sammanhang. Hon är även en flitigt anlitat körsångerska och har bl.a. arbetat med Tommy Körberg och Björn Skifs.

Facebook
https://www.facebook.com/annika.herlitz

Instagram
https://www.instagram.com/annikaherlitz/

Spotify
https://open.spotify.com/artist/5gBb4inMl5EJFcQxEWpQJ7?si=WUe6aCTtSzqJ26h1jH10gg

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X