Uppsala Rumble
Lördag 7 augusti 2021, kl 18.00

KÖP BILJETT

Parksnäckan presenterar stolt Uppsala Rumble lördag den 7 augusti.

Artister: Mimikry, Bonni, Borgerlig Begravning, Rotten Mind, Pansar
Datum och tid:
Lördag 7 augusti, kl 18.00
Spelplats:
Parksnäckan, Uppsala
Biljettpris Förköp: 350 kr + service
Åldersgräns: ingen
Dörrarna öppnar: 17.00
Konsertstart: 18.00

MIMIKRY

Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Bandet har över 120.000 unika Spotify-lyssnare per månad och människor över hela världen har streamat Mimikrys låtar mer än tjugo miljoner gånger.

BONNI PONTÉN

Med sina 40 år i punkens tjänst på både nationella och internationella scener tar nu Bonni klivet in ett lite mer avskalat format. Med sina år som låtskrivare, gitarrist och sångare i band som Cosa Nostra och Asta Kask finns ett gediget låtmaterial som nu får nya tolkningar, och sällskap av nyskrivna alster. Nytt format, men samma glöd och passion utlovas!

BORGERLIG BEGRAVNING

Borgerlig begravning är ett punkband från Uppsala och Stockholm. Med två singlar utgivna och två år av spelningar kommer bandet tillbaka efter ett långt Corona uppehåll. För två år sedan spelade bandet på festivalen Uppsala Rumble. Då en 20 minuters spelning. Nu är bandet tillbaka på festivalen i sommar. Större och bättre. En fartfylld spelning med extra energi väntar på parksnäckan!

Rotten Mind

Uppsalas egna post-punkhjältar i Rotten Mind har sedan starten 2015 gjort sig ett namn över hela världen med 4 album och turnéer i Europa, Australien och USA. Senaste skivan ”Rat City Dog Boy” kom ut förra året och har fått höga betyg i tidningar och radiostationer runtom i världen. Med ny basist och ny energi kommer de till Parksnäckan den 7e augusti, utvilade och medicinerade, och spelar på hemmaplan än en gång.

PANSAR

PANSAR, Uppsalas sämst bevarade musik hemlighet. Efter fullängds debuten 2019 som bland annat innehöll brottar hiten ”En sista dans” är PANSAR återigen aktuella under pestens år 2021 med tre nya singelsläpp ute och ett nytt album på gång.

Mer information:
Facebook
Spotify

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X