Timbuktu, LoopTroop Rockers & Helt Off
Lördag 10 Juni 2023, kl 19.00

KÖP BILJETT

Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Datum: 10 juni 2023
Biljettpris: 495 sek + service
Dörrar: 18:00
På scen: 18:45
Slut: 23:00
Åldersgräns: 3 år

Timbuktu behöver väl egentligen inte någon närmare presentation. Folkkär, respekterad, ständigt föränderlig och beväpnad med ett brinnande socialt patos så har han förblivit relevant genom de tre senaste decennierna och inget tyder på att han tänker sluta. Tio hyllade soloalbum, otaliga Grammis-och P3 Guld-vinster och flera prestigefyllda uppdrag som programledare i TV och radio säger väl något om det enorma inflytande denna lundason åtnjutit. 2021 släppte han sitt ljuddrama ’Härifrån’ där lyssnarna får följa hans personliga resa genom livet – en resa som avslutades med låten ’Bygga Nytt’ tillsammans med Sabina Ddumba. I sommar återvänder Timbuktu till rötterna med en klassisk hiphop-show tillsammans med vännerna Julimar Santos, Esther Kirabo och DJ Large.

Det har gått 20 år sedan Looptroop Rockers släppte sitt numera ikoniska album ’The Struggle Continues’ och det är fortfarande ett antiauktoritärt mästerverk. Över producenten DJ Embees knastrigt själfulla samplingar rappade Promoe, Supreme och Cos.M.I.C med sina sylvassa texter sig rakt in i den svenska musikhistorien och blev på köpet ett av landets största hiphop-exporter någonsin. Bandet har dessutom valts in i prestigefyllda Swedish Music Hall of Fame.

Dessutom kommer Helt Off att göra en efterlängtad comeback. Det roots reggae-influerade bandet lyckas med konststycket att både skapa baktaktstung fest och angeläget samhällskommenterande på en och samma gång.

Facebook
Timbuktu: https://www.facebook.com/TimbuktuOfficial
Looptroop: https://www.facebook.com/looptrooprockers
Helt Off: https://www.facebook.com/heltoffline

Instagram
Timbuktu: https://www.instagram.com/jasontmbk/
Looptroop: https://www.instagram.com/looptroopdvsg/

Spotify
Timbuktu: Lyssna på Spotify
Looptroop: Lyssna på Spotify
Helt Off: Lyssna på Spotify

Information

Parksnäckan strävar efter att ditt besök ska bli det bästa tänkbara. Här nedan har vi sammanställt information som kan vara bra att känna till inför ditt besök. Parksnäckan har ca 800 numrerade sittplatser. Utöver det finns det ca 400 ståplatser längst bak. Alla platser har bra sikt då arenan är formad som en solfjäder. När du köper din biljett väljer du plats. Kom i god tid för att undvika köer. Publikkapaciteten är 1200 pers.

Entré
Entré sker via ingången mot Fyrisån.

Foto/film
Det är inte tillåtet att fotografera under en konsert utan tillstånd. Mobiltelefon får i regel medtagas in på spelplatsen men det betyder inte alltid att de får användas. Kameror och systemkameror med löstagbara objektiv får ej medtagas in.

Det är inte tillåtet att filma under en konsert utan tillstånd. Det brukar inte vara ett problem att filma med mobilen.

Det är inte tillåtet att spela in ljud och bild under en konsert. Lyssna alltid till personalens anvisningar då artisten kan ha särskilda önskemål!

Väderlek
Parksnäckan är en utomhus-scen, konserterna och föreställningarna genomförs oavsett regnväder. Endast i fall av extremt väder som exempelvis kraftig åska ställs evenemang eller flyttas. Senaste informationen finns under respektive evenemang och i våra sociala medier.

Paraplyer
Paraplyer är inte tillåtna på området. Använd regnställ eller regnponchos istället. Något som däremot är väldigt mycket tillåtet är varma applåder! Vi genomför konserter även vid regn.

Mat och dryck
Parksnäckan har en egen servering med mat, öl, vin & alkoholfri dryck. Där serveras maträtter samt enklare tilltugg och snacks. Hela Parksnäckan betraktas som serveringsområde. Att föra in drycker eller mat på serveringsområdet är ej tillåtet. Det är heller inte tillåtet att föra ut alkoholhaltiga drycker från serveringsområdet. Att langa alkohol till minderåriga är självklart förbjudet.

Husdjur
Husdjur får inte medföras in på Parksnäckan.

Vart ligger Parksnäckan?
Du hittar Parksnäckan i Stadsträdgården i Uppsala. Mittemellan Fyrisån, Flustret / Svandammen, Studenternas idrottsplats och Akademiska sjukhuset.

Åldersgränser - KONSERTER
Är det åldersgräns på konserterna? Ja, det är 3-årsgräns, alla måste ha egen biljett. Är man yngre kommer man inte in och det gäller även spädbarn. Är man under 13 år behöver man gå i sällskap med målsman/vuxen.

Åldersgränser - KUL I PARKEN
Är det åldersgräns på Kul i Parken?
Nej, ingen åldersgräns, barn under tre år går in gratis om man sitter i förälders knä.

Generellt om konsertlängder
Det är olika beroende på vilken artist/kväll det är och det kan variera från 60-120 minuter, vi kan inte säga exakt i förväg och det kan finnas undantag från detta. Maxtiden för evenemanget avses med exempelvis 19-23:00. Detta är inte tiden för scenframträdandet som normalt är mellan 60-120 minuter.
Föreställningar för de yngre är ofta kortare med ett scenframträdande på under 60 minuter.

Kvarglömda föremål
Kvarglömda föremål upphämtas mot beskrivning under programkvällar. Efter säsong förvaras ej föremål.

Biljetter vid inställd konsert
Vid inställd konsert återbetalas biljetten, men ej serviceavgiften. Serviceavgiften täcker kostnad och hantering för utställande av biljett, ev. återbetalning, support mm.

» Mer saker som är bra att veta inför ditt besök hittar du här.

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X