Rock The Park
Lördag 13 augusti 2022, kl 17.00

KÖP BILJETT

Artister: Hällas, Lik, Horndal, Mass Worship, Vanhelgd & Offerblod
Spelplats:
Parksnäckan Uppsala
Datum: 13 augusti 2022
Biljettpris: 395 sek + service
Dörrar: 17:00
På scen: 17:15
Slut: 23:00
Åldersgräns: 13 år (under 13 år i målsmans sällskap)

HÄLLAS
Hällas förtrollar allt fler med sin äventyrsrock och magiska atmosfär. Men så kan publiken alltid vänta sig ett musikaliskt äventyr utan motsvarighet.

LIK
De senaste åren har stockholmsbandet Lik vuxit snabbt i popularitet. Deras old school death metal hyllar genren som den lät förr.

HORNDAL
Musikaliskt stor, hård och skrymmande. En politiskt relevant, arg och vemodig berättelse om den svenska bruksortens förfall. Och nu med en strimma nytt hopp/hot från Big Tech Google.

MASS WORSHIP
Mass Worship från Stockholm spelar mörk och brutal metal, vars smutsiga old school- sound med deathcrust-inslag kombineras med influenser från modern metal.

WORMWOOD
Sedan starten 2014 har Wormwood skapat musik och deras album har ställt dem på allt större scener. Med tre fullängdare i ryggen är det få som har missat deras musikaliska framfart. Det började som black’n’roll och idag har de tagit sin egen tolkning på vad skandinavisk metal är till en helt ny nivå.

OFFERBLOD
Den Svenska motorsågen är ingen ny uppfinning, men när Uppsalas OFFERBLOD svingar sågen och på vårt modersmål besjunger vår oun vikliga undergång, så gör dem det med napalm och nattsvart misantropi i bensintanken.

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X