Peter Jöback (Nytt datum)
Söndag 4 september 2022, kl 19.30

Vi är glada att meddela att konserten som ställdes in i söndags pga vädret kommer att genomföras söndag den 4 september och det finns fortfarande ett fåtal biljetter kvar. Köpt biljett gäller. Om det nya datumet ej fungerar vänd er till support@tickster.com, 0771 47 70 70 så hjälper dom er att återlösa biljetten inklusive serviceavgift. Varmt välkomna!

KÖP BILJETT

Parksnäckan presenterar stolt Peter Jöback 4 september, 2022

Datum och tid: 4 september 2022, kl 19.30
Spelplats: Parksnäckan Uppsala
Biljettpris: 595 sek + service
Åldersgräns: 3 år (Gäller ALLA under tre år inklusive spädbarn)

I sommar åker en av våra mest älskade artister ut på vägarna! Med turnén ”50 år på jorden, 40 år i musikens tjänst” firar Peter Jöback dubbla jubileum och bjuder in svenska folket för att hylla karriären. Med sig på turné har han sitt magiska band och sin gedigna låtskatt.

2021 har varit ett fantastiskt år för Peter Jöback. Han fyllde 50 år, fick en hit med nya singeln ”Better Man”, tog emot medalj av Kungen och har just givit ut sina memoarer ”Att bära sig själv” efter 40 år på scenen.

I helgen gjorde han en snygg sorti från fyra program i succén ”Så mycket bättre” där han gjort fyra magnifika tolkningar; den avslutande ”Elvis, Einstein och jag” kan även ge en blinkning till sommarturnéns grafiska inramning. De övriga tolkningarna; ”Falla fritt”, ”Slå mig fri” och ”Sju vackra gossar” kanske också dyker upp i sommarens konsert tillsammans med en musikalisk blandning ur Peters digra och varierande repertoar!

2022 inleder Peter med succé-musikalen Jesus Christ Superstar tillsammans med Ola Salo. Men i sommar är det Peter och musiken i centrum på scener runt om i sommar-Sverige!

 

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X