Lisa Miskovsky
Lördag 10 Juli 2021, kl 19.00

KÖP BILJETT

Parksnäckan presenterar stolt Lisa Miskovsky lördag den 10 juli.

Datum och tid: lördag 10 juli, kl 19.00
Spelplats:
Parksnäckan, Uppsala
Biljettpris Förköp: 450 kr + service
Åldersgräns: ingen
Dörrarna öppnar: 17.00
Konsertstart: 19.00

Hon är en av musiksveriges absolut mest etablerade artister och låtskrivare.Hon har sålt över 200,000 album, vunnit två Grammisar, erhållit fem Rockbjörnar och medverkat i Melodifestivalen. Utöver sitt eget artisteri har hon haft stora framgångar som låtskrivare åt andra och varit en del av tonvis med samarbeten i alla möjliga och omöjliga sammanhang.

Under 2019 släppte Lisa Miskovsky först en EP, genomförde en lång vårturné, medverkade i radio, tv-program och poddar, sommarturnerade med sitt band, släppte ett album, höstturnerade och krönte alltsammans med en julshow.

I Lisas sommarprat i Sommar i P1, i juli 2019 fick lyssnarna lära känna inte bara artisten och snowboardåkaren, utan också mamman Lisa Miskovsky. Naturen har alltid varit viktig för Lisa, som, inte minst under pandemin, har hämtat mycket kraft från den västerbottniska myllan.

– Jag kommer aldrig från det, säger hon. Det är så mäktigt med skog, hav och allt däremellan.

Under 2020 tog Lisa Miskovsky det lugnare och fokuserade alltmer på att fotografera och skriva.

Som låtskrivare och artist är Lisa Miskovsky ytterst produktiv och utmanar sig själv som musiker och spelar många olika instrument. Lisa är en ytterst sportintresserad artist och ägnar sig åt både surfing, åker snowboard och skidor eller spelar ishockey. Hon har även setts som programledare och rapporterat i TV för både Vinter och Sommar OS.

Ingår I konsertserien Queens of the Park

Mer information:
Facebook
Spotify

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X