Fröken Elvis
Söndag 8 Augusti 2021, kl 19.00

KÖP BILJETT

Parksnäckan presenterar stolt Fröken Elvis söndag den 8 augusti.

Datum och tid: söndag 8 augusti, kl 19.00
Spelplats:
Parksnäckan, Uppsala
Biljettpris Förköp: 350 kr + service
Åldersgräns: ingen
Dörrarna öppnar: 17.30
Konsertstart: 19.00

Om du tänker dig att du har ett band med dina bästa vänner, ni klickar både musikaliskt och har samma smak för gott fika. Där har du Fröken Elvis!

Allt började med ELVIS PÅ SVENSKA, som också blev namnet på första albumet och föreställningen som släpptes 2015. Elvis låtar, på svenska, arrangerade på egen hand. Musik med humor, värme, lite allvar, och en jädra massa instrument. Konceptet visade sig bli en hit. Bandet lyckades placera sitt debutalbum på försäljningstopplistan i Sverige, slog publikrekord och spelade för utsålda hus i flera år.

2017 släppte Fröken Elvis sitt andra album, Kungen & Vi, för vilket de nominerades för Manifest-priset Årets album kategori visa. Bandet blandar här Elvis med helt egenskrivna låtar, där småstadsromantik och knäckebrödssmulor av svenskt vemod smyger sig in.

Nu är bandet tillbaka med nytt material. Men hur toppar man egentligen Kungen? Jo, med Giganter såklart! Fröken Elvis presenterar Mozart, Bach och Beethoven – på sitt eget vis. Helt nyskrivna svenska texter och arrangemang, och det omisskännliga Fröken Elvissoundet. Och där giganternas gigant, Elvis, också får plats. Vintern 2022 släpps skivan – och föreställningen – FRÖKEN ELVIS & GIGANTERNA.

Ingår I konsertserien Queens of the Park

Mer information:
Facebook
Spotify

På gång

Inga evenemang att visa på den här tiden

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X