En kväll med cornelis vreeswijk

Med jack vreeswijk, AKO & Claes Jansson

Torsdag 16 augusti, kl 19.00

KÖP BILJETT

Attendo Uppsala hälsar alla välkomna till “En kväll med Cornelis Vreevwijk” med Jack Vreeswijk, Anna-Karin ”ako” Nytell Oldeberg och Claes Janson.

Entrépriset är endast 100 kr. Stort tack till kvällens huvudvärd Attendo Uppsala som med sitt stöd möjliggör ett lågt biljettpris.

Jack Vreeswijk är sångtextförfattaren, kompositören med fyra rosade fullängdsalbum på meritlistan. Till det, och icke minst, son till en av vår tids mest kända och folkkära artister, Cornelis Vreeswijk. År 2000 fick Jack ta emot Cornelis Vreeswijk-stipendiet och 2008 Fred Åkerström-stipendiet.

Kvällen gästas också av Uppsalas folkkära artister Claes Janson och Ako som i många års tid framträtt med sina egna hyllningar till Cornelis. Medmusiker till kvällens olika artister är Micke Skoglund – piano, Love Tholin – gitarr, Anders Grotheus – bas, Bobbo Andersson – gitarr.

Attendo Uppsala och Parksnäckan hälsar er varmt välkomna till en kväll av nostalgi, stämning, poesi och en massa fantastisk musik!

Datum: 16 aug 2018
Biljettpris Förköp: 100 kr + service
Insläpp Förköp: kl 17:45
Insläpp Övriga: kl 18:15
Kvällens värd: Attendo Uppsala

februari

Inga evenemang

mars

Inga evenemang

april

Inga evenemang

maj

Inga evenemang

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver Parknöje i Uppsala AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor. 

KONTAKTA OSS

Adress:
Parknöje i Uppsala AB
Hågavägen 188
752 63 UPPSALA

Telefonnummer:
018-711 411

E-postadress:
sommar@parksnackan.se

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X