Albin Lee Meldau
Torsdag 19 Augusti 2021, kl 19.00

KÖP BILJETT

Parksnäckan presenterar stolt Albin Lee Meldau torsdag den 19 augusti.

Support: Julia Logan
Datum och tid:
torsdag 19 augusti, kl 19.00
Spelplats:
Parksnäckan, Uppsala
Biljettpris Förköp: 495 kr + service
Åldersgräns: ingen
Dörrarna öppnar: 17.30
Konsertstart: 19.00

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre.

Ända sedan starten 2016 har Albin Lee Meldau varit rejält hypad internationellt. Debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” slog ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter pop hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge innan Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Sam Smith och James Blake.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”.

Mer information:
Facebook
Spotify

Julia Logan

Det är många som fått upp ögonen för Julia Logan i år. Popmani skrev träffande att ”det är fint att höra en röst som låter modern och egen samtidigt som soundet hintar om inspiration från svunna tider” om debutsingeln ”To Be True”, och Logan har sedan dess hyllats entusiastiskt av betydelsefull media som P3, PSL och Nothing But Hope and Passion.

Mer information:
Facebook
Spotify

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver KLBR Live Entertainment AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor.

KONTAKTA OSS

Adress:
KLBR Live Entertainment AB
BOX 1905
751 49 Uppsala

E-postadress:
info@klbrlive.com

 

Programmet presenteras i samarbete med KLBR Live, Candyrock, WDFA, Kulturrådet och Uppsala Kommun.

Cookie policy

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X