Doug Seegers

OBS NYTT DATUM/TID
Lördag 11 augusti, kl 19.00

OBS! På grund av omständigheter vi inte kunnat råda över så är vi tvungna att flytta Doug Seegers konsert till lördag 11 augusti. Observera att konsertstart också är tidigarelagd till 19.00. Ni som köpt biljett till 3 augusti kan antingen använda de biljetter ni redan fått (era biljetter är giltiga 11 augusti) eller begära återköp. Återköp gör ni via Tickster. Kontaktuppgifter till Tickster hittar ni här: 
https://www.tickster.com/sv/support#humany-v2=/contact

KÖP BILJETT

Parksnäckan presenterar stolt Doug Seegers den 11 augusti 2018!

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Doug har sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med uppföljaren ”Walking On The Edge of the World”, duettalbum med Jill Johnson, julalbum och nu senast en hyllning till idolen Hank Williams. Han har gjort omkring 300 konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat.

Datum: 11 augusti 2018
Biljettpris Förköp Vuxen: 295 + service
Biljettpris Förköp Barn (3-12 år): 145 + service
Insläpp Förköp: kl 17:45
Insläpp Övriga: kl 18:15

MEDIA


Mer om artisten

Besök hemsida Lyssna på Spotify

februari

Inga evenemang

mars

Inga evenemang

april

Inga evenemang

maj

Inga evenemang

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver Parknöje i Uppsala AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor. 

KONTAKTA OSS

Adress:
Parknöje i Uppsala AB
Hågavägen 188
752 63 UPPSALA

Telefonnummer:
018-711 411

E-postadress:
sommar@parksnackan.se

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X