Barnens parkscen

 

Sommaren 2019 är det fri entré på alla barnprogram på Barnens Parkscen, Parksnäckan i Uppsala Stadsträdgård.

Det blir sex stycken barnprogram under sommaren då vi bjuder in er till hejdundrande barnprogram på Parksnäckan. I år gästas scenen av bland annat Pettson & Findus och Sångpiraterna! Välkomna till Barnens Parkscen!

Fri entré sker med generöst stöd av vår huvudvärd HSB Uppsala. Barnprogrammen stöds också av Musik i Uppland och Kulturnämnden.

Pettson & Findus

Datum kommer senare

De tar publiken med storm genom många av de populära figurernas roligaste påhitt: när de tältar, sätter köttbullar, skrämmer räv och försöker baka pannkakstårta. Och publiken får vara med och sjunga mest hela tiden.

Medverkande:
Sven Hedman och Fanny Wistrand.

FRI ENTRÉ

Sångpiraterna

Datum kommer senare

I detta varma och glada musikprogram får barnen följa med sångpiraterna Ako och Grosse som med hjälp av sånger, rörelser och instrument besöker olika länder. Varje resa har sina nya toner. Och barnen får både lyssna och sjunga med!

Medverkande:
Anna-Karin ”ako” Nytell Oldeberg och Grosse Grotherus.

FRI ENTRÉ

februari

Inga evenemang

mars

Inga evenemang

april

Inga evenemang

maj

Inga evenemang

OM PARKSNÄCKAN

Parksnäckan är en kommunal frilufts- och gästspelsscen som kulturnämnden ansvarar för. På uppdrag av kulturnämnden driver Parknöje i Uppsala AB sommarscenen med program för både vuxna och barn. I uppdraget ingår både att hyra ut scenen till intresserade föreningar och arrangörer och att arrangera egna program för att erbjuda ett brett sommarprogram som intresserar många olika människor. 

KONTAKTA OSS

Adress:
Parknöje i Uppsala AB
Hågavägen 188
752 63 UPPSALA

Telefonnummer:
018-711 411

E-postadress:
sommar@parksnackan.se

SOCIALA MEDIER

 

Share This
X