EvenemangLarz-Kristerz

Datum / Tid

Torsdag 3 aug 2017
19.30

Dörrarna öppnas

18.15

Plats

Parksnäckan

Biljetter

Köp biljett

Larz-Kristerz

"Vi vill sprida glädje. Vårat motto är att de som lyssnat på oss en kväll ska gå hem med ett leende på läpparna.” - Lars-Krizters

En programförklaring som verkar ha gått hem och sedan 2001 har hundratusentals människor gått hem med ett leende på läpparna. Och framgångarma bara fortsätter. Efter att ha vunnit dansbandskampen 2008 blev suget efter ett ”Larz-Kristerz” större än de kunnat ana och nu turnerar de över hela Sverige och har släppt sju skivor under skivbolaget Sony Music’s vingar. De sju skivorna har inbringat inte mindre än tre platinaskivor, en dubbel platina, en guldskiva, flera guldklavar samt en grammis. Samt nominering på Grammisgalan för ”Årets dansband” fem gånger. Låtskrivarna har stått på kö för att leverera låtar: Dan Hylander, Nisse Hällberg, Eva Eastwood och många fler.

2016 fick dansen stå tillbaka och bandet åkte då på en bejublad konserthusturné. Sommarens konsert på Parksnäckan 3 augusti är en naturlig fortsättning på den konsertturnén men kvällen till ära flyttar vi på vår servering och upplåter ytan för ett mindre dansgolv.

Dela evenemanget

Om Parksnäckan

Parksnäckan är Uppsalas egen sommarscen. Belägen i Uppsala Stadsträdgård vid Fyrisån. Evenemang bedrivs perioden maj till september.

I samband med evenemang på Parksnäckan finns det servering. Vid kvällsprogrammen finns även alkohol och mat tillgängligt.

Parksnäckan är en sommaridyll där mängder av artister har uppträtt genom åren sedan starten 1967. Uppsala kommun äger anläggningen men Kulturhjältarna driver scenen på uppdrag av kulturnämnden sen ett par år tillbaka.

Kvällsprogrammen presenteras av Kulturhjältarna och Brink & Berger

» Läs mer om Parksnäckan

Kommande evenemang